30 de gener del 2010

Inscripcions al campionat comarcal de PES

Ja podeu consultar les bases pel torneig de ProEvolution.

Els menors d'edat cal que porteu una autorització firmada pels pares o tutors legals. La teniu aquí.

El campionat comarcal de PES del Moianès obre inscripcions. Recordeu que es disputarà el proper dissabte 30 de gener a les 18:00 i fins les...??

El premi per al guanyador, si tot va bé, serà una PSP. Com que val molts dinerons, el preu de la participació és de 5 euros per socis de l'ateneu, 6 euros pels altris. La inscripció es pagarà in situ al començar el campionat. Per reservar plaça heu de fer un comentari al final d'aquesta entrada amb el vostre nom, cognoms, el nom del vostre equip, la vostra edat, si sou socis i si podeu aportar la vostra play i el vostre proevolution.

El campionat tindrà un nombre màxim de 32 participants i es disputarà en format de lliga de campions (lligueta i eliminatòries), podent escollir l'equip per jugar però sense modificacions. En principi tothom pot jugar amb el Barça, per dir algo. També podeu portar el vostre comandament. Encara que el nombre de pre-inscrits sigui 32 podeu apuntar-vos en llista d'espera i jugar en cas que algú no es presenti o no pagui.

20 de gener del 2010

Exposició de quadres de Roger Abancó.


Roger Abancó presenta "Perfils", una sèrie de quadres de petit format pintats sobre fusta utilitzant tècniques vàries. La idea original de la col·lecció, així com bona part dels quadres, sorgeixen de la seva participació al Taller d'Art de l'Ateneu.

18 de gener del 2010

Xerrada sobre Intersindical-CSC


22 de Gener, 19:00

Roger Tugas, portaveu de la Intersindical, ens parlarà del sindicalisme juvenil, de la crisi, com aquesta afecta els joves i què podem fer per superar-la, tot presentant la campanya «Contra la nostra crisi endèmica, el jovent encapçalem la revolta». Abans d’això, però, es passarà el documental de Maulets Obrim l’esquerda, que parla de l’origen de la crisi, del funcionament del capitalisme, de com viuen la crisi els treballadors i de com, davant d’aquesta, només queden 2 camins: arreglar les coses, o bé tornar a començar.
Organitzat per JERC.

8 de gener del 2010

VIVIR RODANDO (Living in Oblivion)

17 de Gener, 19:00

Director: Tom DiCillo
Nacionalitat: EUA
Any: 1995
Gènere: Comèdia

Sinopsi: Nick (Steve Buscemi) és un director que intenta rodar una pel·lícula de baix pressupost independent I americana on tot surt malament.

6 de gener del 2010

Amics del Jazz ens convida a escoltar Asstrio


En un món on la multiculturalitat està a l’ordre del dia i la barreja d’estils i tendències sembla una obligació, resulta difícil que amb aquestes premises puguem trobar propostes que surtin d’allò que és més habitual. Un d’aquests casos és la música d’Asstrio.
Tot i començar com el típic trio de jazz groove amb orgue Hammond, guitarra i bateria, com podem escoltar en el seu disc de debut “As Soon As Possible” (Errabal, 2004), mica en mica el grup ha anat incorporant elements de diversa índole que fan difícil encasellar la seva música, tal i com mostren en el seu “Desplazamiento” (K Indústria, 2007). Aquest element sorpresiu és el que propicia que en un mateix any hagin tocat en festivals de música tan diversa com el Sónar, Senglar Rock, Jazz Terrassa o Cruïlla de Cultures. El seu enorme bagatge en directe és el que fa d’Asstrio un grup que la gent tendeix a recordar. Després de veure la banda per primera vegada, el comentari generalitzat és de “no sé què m’esperava, però això és diferent”. Si encara no ho has fet, descobreix-los tu mateix a l'Ateneu el proper 8 de gener a les 22:30.

Per sentir la seva música, clica aquí!

4 de gener del 2010

Nit de DJ's

El proper 5 de gener tenim sessió deeprogressivelectrolatinfunk. Ens visita Steven Caicedo, un DJ colombià-nord-americà que passa uns dies pel poble i ens regalarà una sessió màgica per la nit de reis.
Steven Caicedo - Another 48 Hours (Happiness is a sad song) 2009-11-09 18h15m01 by StevenCaicedo


Ha tocat amb artistes de la talla de Moby, Lady Miss Kier (Deelite), Lenny Kravitz, Oliver Lieb, Satoshie Tomie, Moshic, Mazi (Audio Soul Project), Fred Everything, James Zabiela, Basement Jaxx, Cassius i Chemical Brothers. És molt conegut per les seves col·ĺaboracions amb Proton Radio, considerada per Miami Winter Music Conference com la segona millor ràdio a través d'internet per darrere de la BBC Radio1.


També DJ Manu Garcia des de «Ciudad Cancún, Mèxico» punxarà Techno, Minimal i Electro. No us ho podeu perdre!


Per més informació, feu una ullada a http://www.protonradio.com/bio.php?id=90

3 de gener del 2010

Marató de Star Wars



Ets freaky? Demostra-ho assistint a la propera marató de Star Wars a l'Ateneu la Pólvora. Passarem les tres pel·lícules de la primera saga (Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back i Episode VI: Return of the Jedi) amb sobredosi de crispetes i pauses pels fumadors entre pel·lis. Entrada gratuïta pels que vingueu disfressats. Pels altres, també, també

2 de gener del 2010

Mercat permanent d’intercanvi

Després de l’èxit dels 2 mercats d’intercanvi que hem organitzat els últims temps, hem decidit preparar un espai amb un mercat permanent d’intercanvi. Porta a l’Ateneu qualsevol cosa en un estat mig decent que no necessitis i emporta’t a canvi el que et pugui fer servei.

És feina teva que funcioni, no perdis l’oportunitat!

Campionat comarcal de PES


30 de Gener, horari a confirmar.

El gener toca campionat de Pro Evolution Soccer. Si ets un freak del joc, vine a demostrar-ho. Es jugarà amb pantalla gegant i hi haurà premi pel guanyador. Acosta’t a l’Ateneu a preguntar més detalls o estigues al lloro de les novetats al bloc i pensa que hi ha data límit per inscriure-t’hi!

ADAPTATION: EL LADRÓN DE ORQUÍDEAS


14 de febrer, 19:00

Director: Spike Jonze
Nacionalitat: EUA
Any: 2002
Gènere: Comèdia, drama.

Sinopsi: Charlie Kauffman (Nicolas Cage), guionista de la pel·lícula, és el protagonista de la seva pròpia història, que escriu desesperat per adaptar una novel·la sobre orquídies que li han encarregat.

LA FUENTE DE LA VIDA (The Fountain)

31 de gener, 19:00

Director: Darren Aronofsky
Nacionalitat: EUA
Any: 2006
Gènere: Drama, ciència-ficció

Sinopsi: Hugh Jackman interpreta un home d’ara que realitzarà dos viatges: un al passat, a l’any 1500, i l’altre al futur, a l’any 2500. Des de l’Espanya del segle XVI fins al profund espai del futur segle XXVI, l’heroi d’aquest film intentarà trobar l’arbre de la vida.