30 de gener del 2010

Inscripcions al campionat comarcal de PES

Ja podeu consultar les bases pel torneig de ProEvolution.

Els menors d'edat cal que porteu una autorització firmada pels pares o tutors legals. La teniu aquí.

El campionat comarcal de PES del Moianès obre inscripcions. Recordeu que es disputarà el proper dissabte 30 de gener a les 18:00 i fins les...??

El premi per al guanyador, si tot va bé, serà una PSP. Com que val molts dinerons, el preu de la participació és de 5 euros per socis de l'ateneu, 6 euros pels altris. La inscripció es pagarà in situ al començar el campionat. Per reservar plaça heu de fer un comentari al final d'aquesta entrada amb el vostre nom, cognoms, el nom del vostre equip, la vostra edat, si sou socis i si podeu aportar la vostra play i el vostre proevolution.

El campionat tindrà un nombre màxim de 32 participants i es disputarà en format de lliga de campions (lligueta i eliminatòries), podent escollir l'equip per jugar però sense modificacions. En principi tothom pot jugar amb el Barça, per dir algo. També podeu portar el vostre comandament. Encara que el nombre de pre-inscrits sigui 32 podeu apuntar-vos en llista d'espera i jugar en cas que algú no es presenti o no pagui.