16 de juliol de 2010

FESTIVAL LA PÓLVORA 2010

16, 17 i 18 de juliol

Ni Puta Idea

Fan... no me'n recordo, estava begut.
http://www.myspace.com/niputaideapunk


Kòdul
L’any 2005 Kòdul començava a sonar pels escenaris del pla del Bages. Llavors, cap d’ells hauria pensat que aquella primera pedra encara continuaria rodolant, riu avall, agafant embranzida i prenent forma. El còdol ja no és rodó, sinó que els cops i les experiències l’han escantonat, l’han fet punxegut i, sobretot, ha estat modelat per les mans que fins ara l’han abastat. Kòdul presenta Punta de Llança, una mostra de la feina feta i de l’ambició d’un grup de joves que, des de la combativitat musical, creuen que poden construir un somni. Escarroc, amb contrastos riguencs i funquistes
www.kodul.cat

Eskac i mat
Una desena de temes propis amb un estil... particular. Han anat participant en diferents concerts, (algun, fins i tot, fora de la comarca: Alt Empordà, Bages, Solsonès...), enfrontant-se amb l’escassetat d’ofertes de les quals disposen els grups petits. De totes maneres, això no els preocupa perquè el que realment els diverteix és quedar per tocar i passar una bona estona tots plegats.
http://www.eskacimat.ppcc.cat/


Lark About
 Lark about és un jove i eixelebrat grup d'Amposta, que després de dues maquetes acaben de gravar la tercera, titulada Te put l'aixella!, sense matisos. Es presenten a crit de "mamella!", però més enllà de l'esbojarrat de l'adolescència hi trobem missatge, crítica i reivindicació. Les seves cançons, que poden dur títols com Lo crit de l'Ebre o Surt del ramat, sonen a punk rock, amb algun moment d'ska ebrenc i amb algun moment contundent, i no deixen de protestar en cap moment. Des del 2004 quan es formaren, aquest grup d'amics no han parat de fer concerts i enregistrar maquetes, i entre "xalera i rises" han anat evolucionant musicalment per fer el que més els agrada: "vomitar tota la merda de dins i sentir-mos millor"
http://www.myspace.com/larkabout

Els Innombrables
Vam fer un curs de guitarra al centre cívic del barri de Lourdes. Vam aprendre coses bàsiques i poc a poc anàvem tocant temes que ens agradaven. En acabar el curs, en Sergio i en Roger (guitarristes del grup) vam decidir muntar una banda i vam buscar baix, bateria i cantant.
Fem versions de grups de rock com Extremoduro, Marea o Platero y tú però també fem versions d’altres grups dins el mateix gènere que és el rock. Volem ampliar l’estil i tenir més repertori i més temps per tocar que és el que ens agrada.
www.myspace.com/elsinnombrables

Les Tietes Queques

Les Tietes Queques va néixer a principis del 2003 com a resposta a l'inexistent moviment musical femení de la comarca d'Osona i amb el propòsit de realitzar un únic bolo. A causa del bon resultat i acceptació d'aquest primer concert, Les Tietes Queques, han continuat tocant fins ara. La música de Les Tietes Queques és, a diferència de moltes altres bandes, definible i emmarcable: el repertori es basa en versions funky-disco dels anys 80 (també el que en aquella època es va denominar "sonido de Philadelphia"). Un directe divertit i amb sorpreses on la música esdevé el transport cap a un temps immemorable!
http://lestietesqueques.bloc.cat/