14 de juliol del 2012

20-21-22 juliol: Festival La Pólvora. 8 anys d'Ateneu

FLP 2012: 8 anys d'Ateneu


Un any més arriba el Festival la Pólvora a Moià. Celebrem 8 anys d'Ateneu de la millor manera que sen's ha acudit: recuperem el cinema de teror a la creu, tornem a l'ateneu el divendres i com sempre, tot el demés: Concerts, sopars populars, cabaret de circ, batucada i foc, teatre i festa. Hi ha entrada lliure a tot el que hem pogut, la poca cosa que pagareu ajuda a fer que el festival no ens arruini, feu-ho de gust. Aprofitem per demanar-vos la màxima puntualitat en totes les activitats, anem apretats d'horari. Bon festival!

Aquí teniu la programació:

Divendres 20 juliol a l'Ateneu

20h Teatre “Això no és vida”: Versió de l'obra de T de Teatre feta per noies Moià. Amb Lis Viladrich Iglesias, Laura Riera Ferron, Lakshmi Roset Sala, Esther Homs Perez i Mireia Garolera Marcos.

21h Sopar 3€ socis 4€ no-socis

21.30h Concerts gratis a l'Ateneu

#Sludge Factory Rock Acústic
Un dels primers concerts d'aquest grup de Moià que tocarà versions de Rock i Heavy i cançons pròpies en acústic, al pati.

#La Rateta que escombrava l'escaleta Comèdia Acústica
La Rateta és una mossa desquiciada que no entén res del que passa ni com passa ni perquè i ni de quin color... a partir d’aquí, es posarà a cantar les parides que li passen pel cap de cara a la Vall de Marfà; el so rebota tan i tan fort que un guitarrista li proposarà d’acompanyar-la amb la seva guitarra ultrasònica per anivellar els volums i un psicoterapeuta molt baix acabarà tocant una guitarra de cinc cordes o lo que també es diu “que guai, la Rateta ja té baixista”. Mica en mica s’omple la pica i poc a poc sonen millor, però quan la Rateta fa un gall per un desengany o altre de la vida, els músics sempre sempre li diuen- vés a fregir espàrrecs!

#Txirimito y la banda invisible Vida de chiste
HOLA HOLA!! somos TXiRiMiTO&LAbAnDa iNviSiBle... muisika propia y en vivo, cachondeo, historias propias e inventadas, alquiler de sueños e investigación de ovnis y alienígenas... unos tienen una vida de chiste y la banda invisible atraca bancos... Bueno!!!! si quieren saber más acuda a nuestro espectáculo... siempre se folla...

#Els Navegants Rock Psicodèlic
Els Navegants és una banda a qui agrada fer temes llargs (i algun de curt!). Són tres instruments i ens canten cançons amb recitals poètics pel mig, guitarres amb distorsions, línies de baix contundents i cops de bateria sentits, creant una atmosfera i una música que ens pot recordar (si és possible) els grups progressius d'antuvi d'aquí i d'allà. Vénen per terra, mar i aire i són de Sant Feliu de Llobregat (l'Oriol, el Dani i el Víctor) i de Moià (el Martí)

#Fast Fast Fast
Música ràpida des del local dels puretes de Moià

#Dj Faristol
Per tancar la nit, música de Dj Faristol, que posarà discos si hi ha temps i s'aguanta dret. Surf, Rock, Punk i Catxondeo.

Dissabte 21 juliol a l'Ateneu i al Parc

19h Cabaret de Circ 3€ socis 4€ no-socis a l'Ateneu

21h Batucada & Malabars de Foc -de l'Ateneu al Parc-
Diables de Casablanca i Minairons de St.Joan de Vilatorrada

22h Sopar, al parc 3€ socis 4€ no-socis

23h Concerts gratis al Parc
#Turnstile
Turnstile va néixer l'estiu del 2007 agafant com influències el post-hc, el punk-rock i l'emo dels 90. Al cap d'un any, vam gravar la primera maqueta titulada "We listen to ourselves" a St. Feliu de Codines (Xena Studius).
A partir d'aquí vam començar a fer varis concerts i fins al dia d'avui.
En breu sortirà a la venda el nou E.P titulat "Ràdio afònica" cantat en català

#Bonobos Mestissatge
Som actors d’un món que no il·lusiona, hereus d’una realitat que no hem triat i d’un futur incert. Ningú ens promet res, i l’estabilitat ja és una utopia. Només ens queda somniar, cantar, lluitar. Volem viure la nostra vida amb la mateixa força i intensitat que respirem minut a minut i som conscients que la vida viu en l’ara. No ens volem perdre cap detall, tant si és bo o és dolent, tot suma. És per això que som nòmades somniadors d’esperit bohemi. Obrim les ales i el vent ens porta a mil noves aventures de les quals esperem esprémer tot el suc. Sembrem per recollir, vivim per sembrar, per construir. Si volem canviar el món, hem d’estar disposats a que ell ens canviï a nosaltres i, si no estimem el món, tot és en va. Així doncs: respireu profund, l’aventura comença. Això és Bonobos.

#Les Oques Grasses Reggae a la cassola
Ingredients: vi, nits de divendres, nits de dissabtes, cuques de llum, Josep Montero i Oques Grasses. Una barreja que inevitablement esdevindrà en un projecte.Josep Montero, que inicialment tocava com a bateria en el grup "Nothimatis" decideix emprendre un nou camí en solitari i composar com a cantant i guitarrista. Així doncs, després de moltes nits tocant en llocs insospitats i indrets inhòspits, endinsant-se en bars, "lavabos", parades de bus, entre d'altres, i abduït per la música Montero coneix Miquel Portet, un brillant bateria i percussionista, i Arnau Tordera, virtuós guitarrista. A finals d'estiu de 2010 tots tres s'uneixen per formar el grup "Oques Grasses" i comencen la seva trajectòria fusionant els ingredients necessaris per elaborar el seu plat: "El reggae a la cassola".
Després d'una vintena de concerts i més de vint baixistes, el seu objectiu a hores d'ara és trobar un baixista fix, tocar per tot el sistema solar simpàtic i poder actuar algun dia al desitjat planeta Júpiter....

#Durant la nit,comença el KILLER: http://www.facebook.com/el.killer.master
Repartiment del pack del Killer junt amb la fitxa de la víctima dissabte 21 a les 10h al parc, al costat de la biblioteca.
També s'explicarà la normativa
Diumenge 22 juliol a la Muntanya de la Creu

22h Cinema de terror a la fresca, doble sessió
Per tancar el festival, cada any ens agrada passar la ressaca amb un cinema a la fresca de diumenge a la nit.
Aquest any, recuperem la tradició de fer una nit de cinema de terror a la Muntanya de la Creu. Doble sessió, i gratis. (Diumenge hi ha una activitat complementària que consisteix a netejar l'Ateneu, hi esteu tots convidats!)