18 de desembre de 2013

Marató de cinema de terror!!


Títol original: The Cabin in the Woods
Any: 2011
Durada: 105 min.
País: Estats Units Estats Units
Director: Drew Goddard

Cinc adolescents es preparen per passar el cap de setmana en una cabanya, situada en un remot bosc i sense mitjans de comunicació amb l'exterior. En el soterrani troben una estranya col·lecció de records; entre ells, un diari que parla de l'antiga família que va ocupar la casa.


Títol original: The Conjuring (The Warren Files)
Any: 2013
Durada: 112 min.
País: Estats Units
Director: James Wan
La pel·lícula aquesta basada en la història real de la família Perron i les seves trobades sobrenaturals a la seva casa de Rhode Island al començament dels anys 70. Ed i Lorraine Warren, investigadors de renom al món dels fenòmens paranormales, són cridats per una família aterrorizada per una presència fosca en una casa d'un granja aïllada.Títol original: The Incident (Asylum Blackout)
Any: 2011
Durada: 85 min.
País: França
Director: Alexandre Courtès
George, Max i Ricky tenen un grup. Com a punts altres músics, han de compaginar la seva passió amb un altre treball que els permeti pagar el lloguer. Fer de cuiners en un centre psiquiàtric de màxima seguretat no semblava mala idea: podien treballar junts, els deixava temps per assajar i la seguretat del centre assegurava el mínim contacte amb els interns...