7 de novembre del 2011

11NOV # TARDA FREE TEKNO A L'ATENEU

ATENCIÓ: No foteu cas de la merda de ressenya que ens van penjar al polvorí.
SI US INTERESSA L'ACTIVITAT, LLEGIU AIXÒ:


El Col·lectiu Yukomate organitza aquest divendres una tarda dedicada al món de les festes lliures.
Mitjançant la projecció de documentals i una cata de música electrònica, intentarem donar-li la volta a la imatge que es té de les raves com a simples festes boges.

20h: Projecció de documentals:
-"23 Minutes Warning": Documental sobre el col·lectiu Spiral Tribe, pioners del free tekno, video clau per entendre el sorgiment i la filosofia del moviment.
-"Heretik: We had a dream": Documental que explica la història de Heretik, mític col·lectiu francès responsable d'algunes de les festes més besties -en tots els aspectes- que es recorden a Europa. El documental planteja aspectes sobre el present i el futur del Free Tekno a més de fer un repàs del moviment a França, des del seu naixement fins a l'actualitat.

22h: Cata de música electrònica:
Dos Dj's de la zona  ens deleitaran durant 4 hores amb una mostra de diferents estils propis de les festes lliures: Acid, Tekno, Hardtek, Tribe, etc...

Gratis per a tothom: Una mostra del fanzine FRAKTURA#1, el primer fanzine dedicat íntegrament al Free Tekno de l'estat espanyol, creat pels madrilenys Eskombros Klan.

Us esperem a tots, no us perdeu una bona oportunitat per ampliar els vostres horitzons i comprendre una mica més què hi ha darrere l'etiqueta "rave".