9 de novembre de 2011

Desallotgen L'Ateneu La sèquia


Després del judici que van tenir fa poc els companys de l'Ateneu La Sèquia de Manresa sembla ser que els desallotjaran en breu. Què hi podem fer? Apoiar-los anant a les activitats que facin d'aquí a que els fotin fora, per què tenen un projecte semblant al nostre i perquè han currat molt per tenir un espai brutal que ara els prenen, i per ajudar-los amb la nostra presència a reivindicar l'importància que tenen aquests espais.

Per començar, aquest dissabte hi ha concert:


Després del judici celebrat divendres 4 de novembre als jutjats de Manresa i després d'una presència de gent envejable només queda seguir. Seguir avançant, seguir pensant, seguir somiant, seguir construïnt tot allò que ens volen prendre. D'aquí ben poc sortirà sentència i d'aquí ben poc serem dessallotjats, què més doncs que aquest espai tant estimat per alguns i que mai oblidarem, l'acomiadem tal hi com es mereix. Per això i molt més, el DIA 12 de NOVEMBRE celebrarem un dels últims concerts a La Sèquia i TU NO HI POTS FALTAR!!

L'alternativa cultural (un dels col·lectius actius dins La Sèquia) hos conviden a:

-SOPAR POPULAR- A les 21:00h al mateix ateneu per només 5€!!

Tot Seguit,

-CONCERT-

·Començarem la nit a les 23h amb els <FOK> (Conjunt de punk-rock, venen de Molins de Rei a presentar el seu nou i primer disc "ingovernables" aprofitant així el seu suport a tot el moviment de l'Ateneu).

·Seguidament, a les 00:30h de la nit continuarà amb els <BROT> (Conjunt de rock combatiu-metal, venen de Santa Maria d'Oló i Manresa a presentar també el què serà el seu nou i primer disc oficial "despertant consciències", sense deixar de banda la seva col·laboració altruïsta i demostrant tot el seu suport davant d'aquesta situació).

·La nit acabarà a les 3:30h amb les sessions de <P.D.KARNE KRUDA> i dels seus companys que ens dedicaran unes veus improvitzades sobre de les seves bases hip-hoperes, reggea, dancehall, drum'n'bass...

El Moviment Segueix Viu - La Lluita Continua!!